7 Kasım 2008 Cuma

Güneşin Oğlu Filmini Canlı İzle Seyret Fragmanı



Ekim ayından beri, sinemada pek güzel film yoktu. Sinema adına boş bir Ekim ayını geride bıraktık. Ama Kasım ayının başlamasıyla tabiri caizse vizyon coşuyor. İlk film, Kadir İnanır'ın başrolünü oynadığı " Son Cellat " filmi. 7 Kasım da gösterime girdi, James Bond'un son filmi sinemalarda yerini aldı, Şimdi ise, Güneşin Oğlu Filmi vizyona giriyor. Filmin oyuncuları tam anlamıyla deneyimli ve genç oyunculardan oluşuyor.

Özellikle, Haluk Bilginer ile Özgü Namal'ın aynı filmde oynaması ayrı bir güzellik katacak filme. Filmin ismi çok ilginç Güneşin Oğlu neden bu isim diye sorarsanız cevabı filmin özetinde saklı :)

Güneşin Oğlu Filmi Özeti:

Bütün hayatını bir mucize bekleyerek geçiren Fikri Şemsigil, sonunda bu mucizeyi yaşar ve 'Güneşin Oğlu' olduğunu öğrenir. Fakat yaşadığı mucize, düşündüğünün aksine Fikri Bey'in hayatını alt üst eder. Fikri Bey'in ruhu artık, çevresindeki insanların bedenlerine girip çıkmaktadır. Ve sonunda Fikri Bey, bu kez, yıllarca beklediği mucizeden kurtulmak için, gerçeklerin peşine düşmek zorunda olduğunu anlar. Olaylar çığırından çıkmıştır. Peki, karşı apartmandaki komşusu dünyalar güzeli kız ne olacaktır.

Özetini okuduysanız, filmin Aman Tanrım 2 diye bir film vardı ona benzediğini görürsünüz. O filmde de adam Tanrı'yı görüyor ve hayatı alt üst oluyordu :D Bence bir etkilenme var :D

Güneşin Oğlu Filminin Fragmanı






Etiketler: Güneşin Oğlu Güneşin Oğlu Filmi Güneşin Oğlu Filmi Fragmanı İzle Güneşin Oğlu izle Güneşin Oğlu Seyret

Hiç yorum yok: