31 Ağustos 2009 Pazartesi

Hz Muhammedin Mezarı

bu site de gitti eze gire xor walle :D

Merhaba arkadaş şimdi size bir tanıtım yazısı yazacam. Konumuz:  Hz Muhammedin Mezarı ve Hz Muhammedin Mezarı Nerdedir

Evet ilginç bir konu. Aslında ilginç değil, cahillik. İnternette bu konu hakkında araştırma yapmak istiyen çoğu kişinin aklına bişeyler takılır. Aaa Hz Muhammed'in mezarı yokmuş. Vs. vs . bunlar hepsi ateizm üzerine kurulmuş forumların yaptıkları şerefsizliktir. Allah'ın resulünü tanımadan sallamalıdır. Zaten Kuranda geçiyor onların kalpleri mühürlenmiştir diye.

Neyse konumuza dönelim Hz Muhammedin Mezarı Medine'dedir. ayrıntılı bilgi için diğer blguma ugramanızı tavsiye ederim.

30 Ağustos 2009 Pazar

Ktunnel Ktunnel.Com

bu aralar dalgalanma var. es es dizi müziği gibi ktunnel yazım da düşmüş inş. bu yazı iyi bir yere gelir bir daha düşmez :) hemen konumuza dönelim.. ktunnel, youtube,metin2.biz vb. kapalı olan sitelere girmemizi sağlar. 2007'de youtube'un kapanmasıyla birlikte açılmıştır.ktunnel.com ile youtube'a girmek için tek yapmamız gereken aşağıdaki verdiğim linke tıklayıp gelen sayfada browsinge basmanız.

http://www.ktunnel.com

23 Ağustos 2009 Pazar

imagechef

merhaba bu yazımda size İmagecheften bahsedecem
İmagechef 2007 senesinde agacın,kedinin vsin üzerine resim yapabilmek, isminizi yazabilmek için kurulmuş bir sitedir. sahibi amerikalıdır. imagechef e ulaşmak için tıklayın: İmagechef

22 Ağustos 2009 Cumartesi

Beşiktaş Gençlerbirliği Maçını canlı izle

Merhaba arkadaşlar, bu akşam Gençlerbirliği Beşiktaş maçı saat 21.00'de Ankara'da gençlerbirliğinin stadında olacak. maçın hakemi koray gençerler. Gençlerbirliği Beşiktaş maçını canlı izle ile alakalı detaylı bilgi:


Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Beşiktaş, son yıllarda başkent deplasmanında başarılı sonuçlar alıyor.

Siyah-beyazlılar, Ankara takımlarıyla son 8 sezonda deplasmanda yaptığı toplam 23 lig maçında 17 galibiyet alırken, 5 kez berabere kaldı, sadece 1 kez kaybetti. Beşiktaş, bu süre içindeki maçlarda başkent takımlarının filelerini toplam 46 kez havalandırırken, kalesinde ise 21 gol gördü.

Ankara'daki son 23 lig maçından 20'sinde rakip fileleri en az 1 kez havalandıran siyah-beyazlılar, sadece 3 karşılaşmada gol yollarında suskun kaldı.

BEŞİKTAŞIMIZ'IN SON YENİLGİSİ 2005'TE

Beşiktaşımız, deplasmanda Ankara takımlarına karşı ligdeki son yenilgisini 25 Eylül 2005 tarihinde Ankaraspor'a 2-0 kaybederek aldı. Bu tarihten sonra başkent takımlarıyla rakip sahada 12 lig maçına çıkan siyah-beyazlılar, bunlardan 10'unu kazandı, 2'sinde berabere kaldı.

Ankara takımlarına karşı deplasmandaki son 7 maçını da kazanan Beşiktaş, geçen sezon 4'te 4 yaparak, Gençlerbirliği ve Ankaragücü'nü 3-1, Hacettepe'yi 3-2, Ankaraspor'u da 4-1 mağlup etti, toplam 13 gol attı.

Beşiktaş, son 8 sezonda Ankara'da yaptığı lig maçlarında Ankaragücü'nü 7 kez yenip, 1 kez berabere kalırken, Gençlerbirliği'ne karşı 6 kez galip geldi, 2 kez de eşitliği bozamadı. Ankaraspor'la başkentte yaptığı 5 lig maçından 2'sini kazanan, 2'sinde berabere kalan siyah-beyazlılar, 1 kez yenilirken, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Hacettepe ile yaptığı birer maçı da kazanmasını bildi.

73. RANDEVU

Beşiktaşımız ile Gençlerbirliği, bu maçla birlikte lig tarihinde 73. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında şimdiye dek yapılan maçlarda siyah-beyazlıların 41 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlıların yalnızca 5 galibiyeti bulunuyor. Taraflar, 26 maçta ise beraberliği bozamadı. Lig maçlarında Beşiktaş'ın toplam 113 golüne, Gençlerbirliği 48 golle karşılık verebildi.

İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş, Ankara'da 3-1, İstanbul'da da 3-0'lık skorlarla kazandı.

Beşiktaşımız, Gençlerbirliği ile yaptığı son 16 lig maçında da yenilgi yüzü görmezken, bu süre içindeki 11 maçı kazandı, 5'inde de berabere kaldı. Gençlerbirliği ile ligde yaptığı son 8 maçı da kazanan siyah-beyazlılar, başkent temsilcisi önünde ligdeki son yenilgisini 2000-2001 sezonunda aldı.

Gençlerbirliği Beşiktaş,Gençlerbirliği Beşiktaş maçı,Gençlerbirliği Beşiktaş maçını izle,Gençlerbirliği Beşiktaş maçını izleme,Gençlerbirliği Beşiktaş maçını canlı izle,Gençlerbirliği Beşiktaş canlı maç izle

20 Ağustos 2009 Perşembe

Es Es Dizi Müzikleri

Es Es Dizi Müziğini Dinlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
Es Es Dizi Müzikleri

Blogcu Hakkında Bir Kaç Kelam..


Merhaba arkadaşlar bu yazım size ilk kullandığım blog servisi, Blogcu.Com'u tanıtacam..

Blogcu, 16 Şubat 2005 tarihinde Van'lı ve Makine Mühendisi olan Devrim Demirel tarafından kuruldu. Daha kuruluşun ikinci senesinin sonlarına doğru yarım milyon üyeyeye ulaştı. Tabii bu noktada Devrim Bey'i tebrik etmemek elde değil.

Daha sonra 2006 Kasım'da Nokta A.Ş ile ilk görüşmeler yapıldı ve 2 Nisan 2007'de resmen Nokta A.Ş'ye devredildi.

Blogcu.com, Nokta A.Ş'ye satıldıktan sonra Blogcu üyelerinin veryansınları başladı. Başta sürekli aksaklık, yavaşlık olduğundan hep şikayet ettiler. Bu şikayetlere halen rastlamak mümkün. Fakat, Blogcu'nun taktire şayan pek çok yanı var. Birazdan onlara da değinecem.

Şu an Blogcu.Com Dünyanın 1,091. Türkiye'nin ise 12. ziyaret edilen sitesi. Gelirlerini, Google Adsense'den ve diğer reklamlardan elde ediyorlar.

Blogcu.Com'un iyi yanları:

-Gelişmiş etiketleme ve Seo sistemi
-Türkçe arayüzü
-Anında çalışanlarla iletişim imkanı
-Kullanışı çok kolay

Blogcu.Com'un kötü yanları
-Geç indexleniyor
-Bazen sorun çıkarabiliyor

Bir kaç tane daha var, fakat o sorunlar da atlatılıyor.

Kaynak: Blogcu

19 Ağustos 2009 Çarşamba

smackdown izle

Biraz konumuzun dışında olacak ama :))
Smackdown'dan kısaca bahsetmek gerekirse, amerikan güreşi olarak da geçer. bu dövüşler kesinlikle gerçek değildir. sadece gösteri amaçlıdır. şampiyon diye bir film var onu izledikten sonra daha da anladım bir gösteriden ibaret oldugunu.
Smackdown izle mek istiyorsanız, fox tv'de her pazartesi saat 11 de var. eğer online Smackdown izlemek istiyorsanız diğer siteme beklerim : Smackdown izle

ktunnel - ktunnel.com

merhaba arkadaşlar bu yazımda size Ktunnel den bahsedecem. Ktunnel kısaca ne derseniz..
Ktunnel bir proxy sitesidir. istediğiniz kapalı / açık farketmez her türlü siteyi girebilirsiniz bu siteyle. kullanımı çok kolay, fakat bir sorunu var. sitede aşırı derecede reklam var aynı şey Vtunnelde de geçerli. çok fazla reklam yapıyorlar. Allah için iyi de kazanıyorlar :) neyse Ktunnel'e ulaşabilmek için:

http://www.ktunnel.com

14 Ağustos 2009 Cuma

Cübbeli Ahmet Hoca Teke Tek'e Geldi

Merhaba gençler bu yazımda Cübbeli Ahmet Hoca hakkında bir kaç şey karalıyacam.
Fethullah Gülen'den tiksindiğim için cemaat, tarikat vs.  pek ilgilenmiyorum. Geçen günlerde bir arkadaş Cübbeli'nin Teke Tek'e katıldığını çok hoş bir program olduğunu falan söyledi.
Ben de merak ettim internetten baktım program 5 saat sürmüş. Girdim indirdim.
Cübbeli Ahmet Hoca daha konuşmaya başlar başlamaz bir kaç esprsi yaptı. Neyse biraz izliyim dedim 1.5 saatini izlemişdir. Çok hoşuma gitti sonraki gün tamamını seyrettim.
Gerçekten de müthiş bir kişilik. Öyle cemaat memaat laflarıyla korkulacak insanlar değiller Nakşiler. Ben bunu anladım.
Neyse sonra siteye koydum bakmak isterseniz: Cübbeli Ahmet Hoca Teke Teke

13 Ağustos 2009 Perşembe

Blogcu Hakkında Son Yazım

Merhaba arkadaşlar,

Bugün size benim ilk kullandığım blog servisi olan Blogcu.Com'u tanıtacam.
Blogcu, 2005 Mayıs ayında Devrim Demirel tarafından kuruldu. Daha 2. senesinde yarım milyon kişiden fazla üyeye ulaştı. Daha sonra Nokta A.Ş'ye satıldı. Nokta A.Ş'ye satıldıktan sonra, ziyaretçileri Blogcu'dan sıkılmaya başladılar. Çünkü sürekli sorun çıkarıyordu.
En son sorunu ise her yerinde reklam olması maalesef.. Artık google'dan her hangi bir şey yazıp Blogcu sitesine girdiğinizde bol bol reklam göreceksiniz. Bundan dolayı da Blogcunun en sevdiğim özelliği SEO artık bitmiş durumda..

2 Ağustos 2009 Pazar

Vtunnel Hakkında

Vtunnel, youtube, xhamster tarzı kapatılmış sitelere girmenizi sağlayan bir sitedir.

Vtunnel tarzı sitelere proxy siteleri denir. şu an 20 ye yakın proxy sitesi vardır.