25 Nisan 2009 Cumartesi

Domuz Gribi - Domuz Gribi de Ne ?

Vay a.q Kuş Gribi bitti, şimdi de " Domuz Gribi" çıktı.


Domuz Gribi daha yeni moda. Demin Tv'de izlerken rastladım. Gerçi yeni meni diyorum ama,  Meksika'da 1000 küsür kişinin, Amerika'da ise 8 kişinin öldüğü söyleniyor.

Nasıl bulaşıyor vs. derseniz ;

Meksika'daki yetkililer, birbirinizi öpmeyin, tokalaşmayın ve sürekli ellerinizi yıkayın diyor. Normal nezlede de olduğu gibi... Şu an tam bilgi veremiyorlar.

Neyse artık, " Domuzu Yiyen Domuzlar " düşünsün artık :)

domuz gribi,domuz gribi nedir,domuz gribi 2009,domuz gribi nasıl bulaşır,domuz gribinden kurtulma yolları

Domuz Gribi,Domuz Gribi nedir Domuz Gribi nasıl bulaşır

24 Nisan 2009 Cuma

Asi 63. bölüm izle - asi 63. bölüm full izlemek


Asi 63. bölüm,asi 63. bölüm izle,asi 63. bölüm izleme,asi 63. bölüm full izle,asi 63. bölüm izlemek

>Asi 63. bölüm izle

23 Nisan 2009 Perşembe

Adanalı 23. Bölüm izle - Adanalı 23. bölüm izleme

Adanalı bu hafta 23. bölümüyle karşımıza çıkacak. Bu bölümde yine vurdulu kırdılı sahnelerin yanısıra, Fiko ve Matador sayesinde biraz gülecez.

Adanalı 23. bölümü izlemek istiyorsanız Diziport.Com, Canlidizi.Com gibi siteleri tavsiye ediyorum. Ben full yayınlıyamıyorum, çünkü telif haklarınca yasaklanmış.

adanalı 23. bölüm izle

19 Nisan 2009 Pazar

Kemalizminkarınagırısı - kemalizmin karın ağırısı - kemalizmin karın ağrısı

Google'un kapanması için dava açılan site bu : http://sites.google.com/site/kemalizminkarinagrisi

Yazan adamın kim olduğunu bilmiyorum ama Fetullah Gülen hakkındaki yazısının bir kaç kısmına katılıyorum. Atatürk Gay midir falan diye başlıklar da açmış :D

Girin bakalım :)
Kemalizminkarınagırısı - kemalizmin karın ağırısı - kemalizmin karın ağrısı

Ktunnel - Ktunnel.Com - Www.ktunnel.com - ktunnel ile youtube giriş

ktunnel,k tunnel,ktunnel.com,www.ktunnel.com,ktünel,ktünnel.com,ktunnel youtube
Arkadaşlar Youtube'a girebilmek için bu ktunnel denilen dandik siteye hiç takılmanıza gerek yok. Neden ?

Çünkü ktunnel hem çok kasıyor hem de aşırı derecede reklam var sitede. Buna rağmen yine de ktunnel i ziyaret eden bir hayli kişi var. Peki ktunnel.com a uğramadan nasıl YouTube'a girebiliriz ?

Youtube Jacker, Youtube'a ayrıca bir çok yasaklanmış sitelere giriş için en güzel yöntem. Youtube Jacker'i indirmek için Tıklayın

17 Nisan 2009 Cuma

Grup Seyran 2009 Dinle - Grup Seyran 2009 Albüm Dinle - Grup Seyran 2009 Albüm İndir


grup seyran,grup seyran 2009,grup seyran 2009 albüm,grup seyran 2009 albüm dinle,grup seyran 2009 albümü,grup seyran 2009 yeni albüm dinle,grup seyran 2009 indir,grup seyran 2009 albüm indir,grup seyran 2009 albümü indir
Slaw HewaLén TayBeTi

Grup Seyran'ın Bese adlı yeni albümü normalde Şubat ayında çıkacaktı, Seyran'ın resmi web sitesinden okuduğuma göre seçimler dolayısıyla albüm satışının düşeceğinden yeni albümlerini ertelemişler. Allah'tan pek fazla ilerletmediler :)

17 Nisan 2009'dayız ve Grup Seyran 2009 Bese Albümü çıkmış bulunmakta.. YouTube'den dinlediğim bir kaç şarkıları var yeni albümlerinden, hiç bir şarkısı " Cano " kadar güzel olmasa da yine çok güzel bir albüm yapmışlar. Harbi :)

Neyse artık, albümlerinde başarılar dileriz. İnş. iyi satarlar. Grup Seyran 2009 Bese Albümündeki şarkılar:

Grup Seyran - 01 - Bes e
Grup Seyran - 02- Hasan Vural.mp3
Grup Seyran - 03 - Ci Bibinim.mp3
Grup Seyran - 04 - Kera Yare.mp3
Grup Seyran - 05 - Adam Olda Gel
Grup Seyran - 06- Ne Hati.mp3
Grup Seyran - 07 - Le Yar.mp3
Grup Seyran - 08 - Way Zalim
Grup Seyran - 09- Dile.mp3
Grup Seyran - 10 - (Potpuri)
Grup Seyran - 10- Elbistan
Grup Seyran - 11- Naze
Grup Seyran - 12- Ali Çu
Grup Seyran - 13- Gunde We
Grup Seyran - 14- Diho Lexe.mp3

Arkadaşlar Grup Seyran'ın yeni albümlerinin çıkmasını istiyorsanız lütfen cdlerini alalım. Ben sadece bir parçasını veriyorum size...



Not: Youtube'a giremeyenler Youtube Jacker programını indirsinler.

Not: Arkadaşlar bu yazıyıGrup Seyran 2009 Bese Albüm Dinle indir'den aldık Grup Seyran 2009 Bese Albüm Dinle indir'ye teşekkürler

11 Nisan 2009 Cumartesi

Teoman 2009 İnsanlık Halleri Son Albüm Dinle ( Güzel )


TEOMAN, sekizinci albümü İnsanlık Halleri ile karşımızda. O, Onyedi ve Gönülçelen albümleriyle bir ikon haline gelen sanatçı son dönem albümlerinde biraz tekrara düşmüş gibiydi. İnsanlık Halleri ise bundan sıyrılmaya yönelik bir albüm özelliği gösteriyor. Albüm, Teoman'ın jenerasyonunun daha aşina olduğu sert gitar riffleriyle dikkat çeken Sevişirdik Bazen şarkısıyla başlıyor. Şarkı, Teoman'ın bildiğimiz hareketli parçalarının daha iyi düzenlenmiş hali gibi. Sözleri şair Ahmet Erhan'a ait şarkıda şöyle sesleniyor sanatçı: Bir gün nehir yataklarına dolarsam, korkarım suyumun çoğu senden yana akacak. Çoban Yıldızı ise albümün en kuvvetli parçalarından biri. Düzenlemeleri de başarılı baladın sözleri şöyle diyor: Ben hiç kimse olmadan tepeden tırnağa ona/hiç sarılmadan şimdi ölmek istemem kalbine dokunmadan. Galata'da rıhtımda şarkısı da yolda dinlenecek türden. Hüzünlü melodileri dikkat çeken şarkıda yağmur ve gözyaşları imgeleri Teoman'ın peşini yine bırakmıyor. Ruhun Sarışın Teoman'ın bugüne kadar yaptığı en özgün işlerden biri. Güçlü klavyesi ve hoş ritmiyle şöyle sesleniyor Teoman: Acıtıyor güzelliğin farkında mısın/Tenin esmer ruhun sarışın. 1 kadın ile 1 erkek parçası ise altyapısındaki bir takım ekeltronik öğelerle Teoman'ın yeni arayışlarından biri gibi duyuluyor. Fahişe şarkısı kısa bir hikâye gibi. Parçanın çekildiği ve yükselerek sertleştiği yerler, varoluşçu sözlerin ruhunu vermekte başarılı olmuş. Mavi Kuş ile Küçük Kız şarkısı ise yaylıların sarıp sarmaladığı mutlu/ mutsuz tonlarda gidip geliyor. Hatta tam Ortaçgil'i hatırlatıyor derken şu sözlerle irkiliyorsunuz: Pek iyi olmadı şarkı/ boş vereyim / Gel hadi 'Ortaçgil' dinleyelim. Yalnız Kalpler Sütunu ise Türk rock müziğinin klasikleri arasına girecek güçte. Uçurtmalar' ın sözleri ise Elif Şafak'a ait. Teoman, eski bazı rock melodileriyle, daha modern düzenlemeleri, ondan duymaya alışık olduğumuz aşk sözleriyle, söz yazarlığında kendini aşmaya çalışan işlerini buluşturmuş. Teoman - İnsanlık Halleri - Avrupa Müzik

insanlık halleri, insanlık halleri dinle, teoman, teoman 2009, teoman 2009 albüm, teoman 2009 albüm dinle, teoman 2009 dinle, teoman albüm dinle, teoman albümleri dinle, teoman dinle, teoman fahişe dinle, teoman insanlık halleri, teoman insanlık halleri albümü, teoman insanlık halleri albümü dinle, teoman küçük kız dinle, teoman mavi kuş dinle, teoman parçaları dinle, teoman şarkıları dinle, teoman son albüm, teoman son albüm dinle, teoman yeni albüm, teoman yeni albüm dinle

Kaynak : Teoman 2009 İnsanlık Halleri Albüm Dinle

Elif Şafak Kimdir ? Elif Şafak Kimdir Hayatı - Elif Şafak Kim ?


Adı : Elif
Soyadı : Demirel
Doğum Tarihi : -
Doğum Yeri : Strasbourg
Mesleği : Yazar
Boy : -


Strasbourg doğumlu Elif Şafak ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü bitirdi, yüksek lisansını aynı üniversitede Kadın Çalışmaları Bölümü’nde, doktorasını ise siyaset bilimi alanında tamamladı. İlk öykü kitabı Kem Gözlere Anadolu’yu 1994’te yayımladı. İlk romanı Pinhan’la 1998 Mevlana Büyük Ödülü’nü aldı. Bunu Şehrin Aynaları ile Türkiye Yazarlar Birliği Ödülü’nü kazandığı Mahrem izledi (2000). Ardından her ikisi de çok satan ve geniş bir okur kesimine ulaşan Bit Palas (2002) ve İngilizce kaleme aldığı Araf (2004) yayımlandı. Med-Cezir’de (2005) kadınlık, kimlik, kültürel bölünme, dil ve edebiyat konulu yazılarını topladı. 2006’da senenin en çok okunan kitabı olan Baba ve Piç yayımlandı. Düzenli olarak Zaman gazetesinde yazan, makaleleri yabancı gazete ve dergilerde çıkan ve on beşten fazla dile çevrilen Elif Şafak’ın romanları dünyanın en önemli yayınevlerinden Farrar, Straus and Giroux, Viking ve Penguin tarafından yayımlanmakta.

Periyodik yazıları:

Salı günleri Zaman kültür sanat sayfası
Pazar günleri Zaman Pazar eki

Eserleri: Elif Şafak
Aşk ( Kitap - Yazar )
Araf, Metis (Kitap - Yazar)
Baba ve Piç, Metis (Kitap - Yazar)
Beşpeşe, Metis (Kitap - Yazar)
Bit Palas, Doğan Kitap (Kitap - Yazar)
Bit Palas, Metis (Kitap - Yazar)
Kem Gözlere Anadolu, Evrensel (Kitap - Yazar)
Mahrem, Metis (Kitap - Yazar)
Med-Cezir, Metis (Kitap - Yazar)
Pinhan, Metis (Kitap - Yazar)
Siyah Süt, Doğan Kitap (Kitap - Yazar)
Şehrin Aynaları, Doğan Kitap (Kitap - Yazar)
Şehrin Aynaları, Metis (Kitap - Yazar)
elif şafak kimdir,elif şafak hayatı,elif şafakın hayatı,elif şafak kim,

10 Nisan 2009 Cuma

Eurovision 2009 a katılan bütün ülkelerin parçalarını dinle

2009 erovizyon, 2009 eurovision, 2009 eurovision parçaları, 2009 eurovizyon, erovizyon, erovizyon 2009, erovizyon 2009 parçaları dinle, erovizyon parçaları dinle, erovizyon şarkıları dinle, eurovision, eurovision 2009, eurovision 2009 parçaları dinle, eurovision parçaları dinle, eurovision şarkıları dinle, eurovizyon, eurovizyon 2009, eurovizyon 2009 parçaları dinle, eurovizyon parcalari, eurovizyon sarkilari

12,14,16 Mayıs 2009 tarihlerinde Rusyanın Başkenti Moskova da yapılacak olan 2009 Eurovision şarkı yarışmasına katılacak olan bütün ülkelerin parçalarını buradan dinleyebilirsiniz.
Bütün parçaları dinledikten sonra buraya yorum şeklinde beğendiğiniz parçaları ve kimin 1. olacağı hakkında tahminlerinizi bulunabilirsiniz.
Şu an için sadece 1 parça eksik Romanyanın parçasına ulaşamadım elinde olan varsa bana gönderirse onuda media playere ekleriz.
2009 Eurovision şarkılarını dinlemek için

5 Nisan 2009 Pazar

Kizlararasinda - kizlararasinda.com - www.kizlararasinda.com

Kız olmanın 50 bin nedenini saymak için kurmuş bir site. Kavakyellerinde geçen akşam ki yayınlanan bölümünde bu konu hakkında replikler vardı. Kavakyellerinde ki Berkecan 1 hafta boyunca kız olarak dolaşacak ve bunun yararlarını araştıracak. Sizde kız olmanın yararlarını saymak istiyorsanız yorumlar kısmına yazı bırakabilirsiniz.
Konuyla alakalı diğer haber kaynağı için tıklayınız.

Kız olmanını yararları hakkında bir kaç yazı altta bulunuyor sizde ekleyebilirsiniz.

1)kız olmanın en güzel yanı gelecekte anne olmasıdır.
2)kız olmanın en güzel yanı berkcan gibi arkadaslara karşı iddiaya girebilmek
3)kız olmanın en güzel yanı berkecanaa elbise giydrmek(çok memnun olcam )
4)kız olmanın en güzel yanı istediğin derece dekolte giyebilmek
5)kız olmanın en güzel yani sorumluluklarını daaya ii yerine getirebilmesi
6)kız olmanın en güzel yanı gerçekten sevebilmekk
7)kız olmanın en güzel yanı erkekleree güvenn duygsunun olmaması
8)kız olmanın en güzel yanı ne giyse yakıştırmasıı
9)kız olmanın en güzel yanı çeşitliii kolyeleri küpelerii takabilmek (öznti erkekler)
10)kız olmanın en güzel yanı çok güzell taasarımlar yapabilmesi örgü örebilmesi.
11)kız olmanın en güzel yanı erkek giysisi bile giyebilmesi ki bunun tersini erkekler yapamaz
12)KIZ OLMANIN EN GÜZEL YANI EN DEĞERLİ VARLIKLAR OLMASI BİZSİZ DÜNYA ASLA OLAMAZ…
13)kız olmanın en güzel yanı erkekleri ağlatmakk…
14)kız olmanın en güzel yanı koluna çantayı takıp salına salına yürüyüp tüm bakışları üstüne çekmek..
15)kız olmanın en güzel yanı uyurken bilee çok güzel görünmesi
16)kız olmanın en güzel yanı erkekler gibi horlamamasıı….
17)kız olmanın en güzel yanı amaçlarını peşinden netice ne olursa olsun gidebilmesi..
18)kız olmanın en güzel yanı affedici olmaması…
19)kız olmanın en güzel yanı zeki olmasıı….
20)kız olmanın en güzel yanı alışverişi çok sevmesii..
21)kız olmanın en güzel yanı adımıza şarkıların yazılması…şiirlerin yazılmasıı..çok güzel bi duygu
22)kız olmanın en güzel yanı kendimizi sevmemiz..
23)kız olmanın en güzel yanı burda hala kız olmanın güzel yanlarını yazabilmek.çünkü bitmez gerçketn…
24)kız olmanın en güzel yanı cıvık erkeklerle muahattap bile olmamak
25)kız olmanın en güzel yanı evine çiçeklerin gelmesii…
26)kız olmanın en güzel yanı müthiş bi fiziğe sahip olması
27)kız olmanın en güzel yanı bunu erkek ark söledi çok güzell varlıklar olmanız dedi iste bu sözü erkeklere söletmek..
28)kız olmanın en güzel yanı durmadan iltifat almaktır..
29)kız olmanın en güzel yanı arada sırada şimarmaktır..
30)kız olmanın en güzel yanı inatçı olmaktır..
31)kız olmanın en güzel yanı duygularını içinde yaşamasıdır..
32)kız olmanın en güzel yanı her rengi kendine yakıştırmasıdır…biz karanlığı aydınlatan varlıklarız..
33)kız olmanın en güzel yanı yardımsever olmasıdır…
34)kız olmanın en güzel yanı sadakatli olmasıdır..
35)kız olmanın en güzel yanı titiz ve bakımlı olmaktırr…

Hakim Bakış Açısı - Gözlemci Bakış Açısı - Kahraman Bakış Açısı

TÜR NİTELİKLERİ - Bakış açısı:Anlatıcının hikâye karşısındaki tavrını ve olayı hangi seviyede algıladığını gösterir. Bakış açısını bulabilmek için “Olan biten kimin gözünden ve kime göre anlatılıyor?” sorusunu sormalıyız.
• İlahi bakış açısı = Herşeyi bilen bir anlatıcının bakış açısıdır : Anlatıcı, olayları anlatır, istediği yerleri özetler. Bu durumda anlatıcı, kahramanlardan daha fazlasını bilir.
• Gözlemci bakış açısı : Anlatıcı, olayları sadece dışarıdan gözlemleyen bir şahit konumundadır. Görünüşte tarafsız olan bir şahit gibi olup biteni anlatır. Bu durumda anlatıcı, kahramandan daha az şey bilir.
• Kahraman bakış açısı : Anlatıcı, hikâyenin bir kahramanıdır. Hikâyeyi bize kendi bakış açısından anlatır. Bu durumda anlatıcı ve kahraman eşit bilgiye sahiptir.
- Bu bakış açıları, anlatıcının kahramanları karşısında farklı tavırlar almasını sağlar. İlahi bakış açısında, anlatıcı herşeyin bilgisine ve görüşüne sahiptir. Gözlemcide ise sadece bir gözlemcidir. Birinci hal, ikinci hale göre anlatıcıya kahramanlarını daha çok yargılama imkânı verir. Bakış açıları, okuyucunun olay karşısındaki tavrını da etkiler. Bakış açısı değiştikçe okuyucunun olaya katılım tarzı değişir. Ayrıca anlatıcı, anlatıma realist, komik, fantastik... açılar da ilave eder.

turkdiliveedebiyati.com'dan alıntıdır.

Hakim Bakış Açısı,İlahi Bakış Açısı,Gözlemci Bakış Açısı,Kahraman Bakış Açısı,

4 Nisan 2009 Cumartesi

Kolbastı Müzikleri Dinle - Kolbastı Şarkıları Dinle - Kolbastı Dinle Mp3


Kolbastı ya da Hoptek Trabzon il merkezinde oynanılan bir halk dansının adıdır. Sözlü geleneğe göre 1930'lu yıllarda Faroz'lu Balıkçıların av sonrası bir araya gelip eğlence düzenlemeleri ile popülerlik kazanmış bu yüzden "Faroz Oyunu" olarak ta adlandırılmıştır. Kolbastı da, yöreye uygun kürek çekme, yüzme, ağ atma, olta atma, ağ çekme, balık tutma gibi yerli insanların uğraşlarını simgeleyen hareketleri vardır. Ama son yıllarda oyunun popülerlik kazanmasıyla daha da hareketli bir hal almıştır.

İşte birbirinden güzel kolbastı müzikleri





kolbastı,kolbastı müzikleri, kolbastı mp3leri,kolbastı mp3leri dinle,kolbastı müzikleri dinle,kolbastı müzik dinle,kolbastı şarkıları,kolbastı şarkıları dinle,kolbastı sinan yılmaz dinle,sinan yılmaz kolbastı dinle,kolbastı şarkılarını dinle,kolbastı müziklerini dinle

Kolbastı Müzikleri Dinle

3 Nisan 2009 Cuma

İbrahim Tatlıses 2009 - İbrahim Tatlıses 2009 Albüm - ibrahim tatlıses 2009 albüm dinle

Merhaba dostlar,

İbrahim Tatlıses'in son albümü, normalde mart ayına denk gelecekti, fakat seçimlerin olması albüm satışlarını azaltacağından, İbrahim Tatlıses, yeni albümünü Nisan veya Mayıs aylarından birinde çıkaracak.

Bilginize ...

ibrahim tatlıses,ibrahim tatlıses 2009,ibrahim tatlıses 2009 albüm,ibrahim tatlıses 2009 albüm dinle,ibrahim tatlıses 2009 son albüm dinle,ibrahim tatlıses 2009 albümü online dinle

Gülben Ergen 2009 Uzun Yol Şarkıları - Gülben Ergen 2009 Dinle - Gülben Ergen Uzun Yol Şarkıları Albüm Dinle


Gülben Ergen "Uzun Yol Şarkıları" adını verdiği yeni albümünü tamamladı. Bülent Ortaçgil'in klasiklerinden biri olan "Bu Su Hiç Durmaz"ı yıllar sonra Taşkın Sabah'ın düzenlemesi ile yeniden yorumlayan Gülben Ergen bu albümü için "kariyerimin dönüm noktası" yorumunu yapıyor...

Mazhar Alanson'un da bir bestesine yer veren Gülben Ergen'in yeni albümü Seyhan Müzik etiketi ile yayınlayacak.

Gülben Ergen - Uzun Yol Şarkıları

Üzgünüm
Bu Su Hiç Durmaz
Çilekli
Giden Günlerim Oldu
Eskiden Olsa
Söz
Tam Ortasındayım
Kördüğüm
Bir Şans Daha
Çilekli - Versiyon 2

Kaynak: Sozmuzik.Com

gülben ergen,gülben ergen 2009,gülben ergen 2009 dinle,gülben ergen 2009 uzun yol şarkıları,gülben ergen 2009 uzun yol şarkıları albüm dinle,gülben ergen 2009 uzun yol şarkıları albüm,gülben ergen 2009 uzun yol şarkıları albümü