26 Ocak 2009 Pazartesi

Damat Beğendi Atv - Damat Beğendi Yarışması


Atv ekranlarında yeni bir yemek yarışması daha başlıyor. “Damat Beğendi” isimli yarışmada birbirini tanımayan 3 genç kız, bir erkek ve annesini evlerinde misafir ederek marifetlerini gösterecekler. Hem yemek hem de izdivaç programı oma özelliği taşıyan bu yarışma çok yakında başlıyor. 4 gün sonunda puanlada 1. olan genç bayan 41 cumhuriyet altını kazanma şansı kazanacaklar. Evlilik ile biten bir yarışma olursa eğer çeşitli ödüllerinde sahibi olacaklar. Damat Beğendi isimli yarışmaya katılmak için buradan yararlanabilirsiniz.

25 Ocak 2009 Pazar

23 Ocak 2009 Cuma

Dunya Bir Oyun Sahnesi - Dunya Bir Oyun Sahnesi Atv izle

Image Hosted by ImageShack.us 

Bu gece atv'de Kenan Işık'ın sunduğu 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' adlı yepyeni bir talk show başlıyor! Programın ilk konuğu Cem Yılmaz..

Programın ilk bölümünü izlemek ve hakkında geniş bilgi almak için aşağıdaki linklerden birisine tıklayabilirsiniz..

dünya bir oyun sahnesi,dünya bir oyun sahnesi atv,dünya bir oyun sahnesi izle,dünya bir oyun sahnesiatv,dünya bir oyun sahnesi cem yılmaz izle,

17 Ocak 2009 Cumartesi

Candan Ercetin - Ben Kimim Video Klip Dinle


Candan Erçetin, 27 Şubatta gösterime girecek olan, Gölgesizler adlı film için " Ben Kimim " adlı harika bir şarkı yapmış. Şarkının telif hakkı vs. yok. İsterseniz direk sözlere gidelim =)

AZ MIYIM ÇOK MUYUM
VAR MIYIM YOK MUYUM

BEN NEYİM

MASAL MIYIM GERÇEK MİYİM

KAÇ MIYIM GÖÇ MÜYÜM
HİÇ MİYİM SUÇ MUYUM
BEN KİMİM

İBRET MİYİM CİNNET MİYİM

HİÇLİKLER İÇİNDE KANAYAN YÜREK
YOKLUKLAR İÇİNDE SAVAŞAN BEDEN
BOŞLUKLAR İÇİNDE KARIŞAN ZİHİN
GÜÇLÜKLER İÇİNDE DEĞİL MİYİM

YOKSA… YOKSA…

HER İHANETE AKIL ERDİREN
HER CEHALETE KILIF UYDURAN
HER ESARETE FİYAT BİÇTİREN
SEN DEĞİL DE BEN MİYİM?

GEÇİMSİZİM BU GÜNLERDE
KİMSESİZİM BU YERLERDE
DEĞERSİZİM BU ELLERDE
ÇARESİZİM DOĞDUĞUM YERDE

GÖLGESİZİM HER GÜN HER YERDE

SES MİYİM SUS MUYUM
SİS MİYİM PUS MUYUM
BEN NEYİM

DEHA MIYIM HEBA MIYIM

AK MIYIM PAK MIYIM
AL MIYIM SAT MIYIM
BEN KİMİM

YARAR MIYIM ZİYAN MIYIM

YALANLAR İÇİNDE DOĞRUYU BULAN
CAYANLAR İÇİNDE SÖZÜNDE DURAN
SATANLAR İÇİNDE AYAK DİREYEN
YANANLAR İÇİNDE DEĞİL MİYİM

HER ADALETE DUVAR ÖRDÜREN
HER CESARETE KİLİT VURDURAN
HER ASALETE BOYUN EĞDİREN
SEN DEĞİL DE BEN MİYİM

GEÇİMSİZİM BU GÜNLERDE
KİMSESİZİM BU YERLERDE
DEĞERSİZİM BU ELLERDE
ÇARESİZİM DOĞDUĞUM YERDE / GÖLGESİZİM HER GÜN HER YERDE

BEN KİMİM ŞARKISINI DİNLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN BİR TANESİNE TIKLAYIN..

candan erçetin ben kimim - candan erçetin ben kimim dinle - candan erçetin ben kimim şarkısı - candan erçetin ben kimim video - candan erçetin ben kimim klip izle - candan erçetin ben kimim dinlemek -

BEDİRHAN - HOLOCAUST BEYAZ SHOW VİDEO



bedirhan holocaust,bedirhan holocaust dinle,bedirhan beyaz show,bedirhan beyaz show holocaust dinle

12 Ocak 2009 Pazartesi

Beyaz Rusya - Beyaz Rusya Hakkında Bilgi - Belarus

Artık E-Bilgim.Blogspot.com olarak size, internetten bizzat araştırdığım ülkeleri ve coğrafyaları tanıtacağım. İlk tanıtacağım ülke, "Beyaz Rusya" evrensel adıyla, Belarus.

İlk önce Beyaz Rusya isminin nerden geldiğini size söylemek isterdim, maalesef o kadar araştırmama rağmen daha kesin bir sonuç bulamadım. Ama çalışmalar devam ediyor bulacağım inş.

Şimdilik, ülkedeki eğitime bakalım. Okuduklarıma ve Belarus'taki kuzenimden öğrendiklerime göre Rusça öğdrenebilmek için bire bir bir ülke. Örneğin; sadece Rusça öğrenebilmek için bir üniversite arıyorsanız, Bellaturca adlı bir firma var. Yurt,okul,uçak bileti,vize,sağlık sigortası,oturum,daire,danışmanlık,transfer bunlar full paket olup, 2008 yılında 2500 $ idi. Şu an da az bir miktarda değişim olmuştur.

Ülke insanları,güvenlik vs nasıl ?

Beyaz Rusya'da geceleri bir bayan güvenilir bir şekilde dışarıya çıkar. Çok az miktarda hırsızlık yaşanır. Ülke halkı biliyor ki; Beyaz Rusya'da, sivil polislerin sayısı, resmi polisler kadardır. Bundan dolayı, pek hırsızlığa, taciz olaylarına rastlanmaz.

Nüfusu bilgileri nelerdir, nasıl bir coğrafyada yaşıyorlar ?

2006'daki sayıma göre, nufusu; 12 milyon. Yani nufus bakımında, bir İstanbul kadar. Dikkatimi çeken bir husus, ülke düm düz. Yani dağlar pek yok. Bundan dolayı, ülkenin görünümü çok hoş.

Eğlence / bar ?

Bu ülkeyi farklı kılan bir diğer konu: Haftanın 7 günü, 24 saatinde barlar açık. Yani ülkemizdeki gibi sadece haftasonu eğlence tarzı yok. Hoş vakit geçirmek istiyorsanız, bire bir !

Ahmet Dursun, E-Bilgim.Blogspot.Com =)

Beyaz Rusya resimleri içinTıklayın
beyaz rusya,beyaz rusya vize,beyaz rusya eğlence,beyaz rusya eğitim,beyaz rusya hakkında bilgi,beyaz rusya hakkında bilgiler,belarus,belarus hakkında bilgiler,

10 Ocak 2009 Cumartesi

Wanted Filmi


Bugün, her zamankinden farksız olarak, yine bir film seyrettim. Başlıktan da anlaşıldığı gibi, adı " Wanted " başrolünde oldum olası sevmediğim kadın, Angelina Jolie ve James McAvoy var. 2008 yapımı bir film.
Film de, Wesley hayatından bıkmış bir muhasebeciyi oynuyor. Angeline Jolie ise,bir nevi Wesley'in öğretmeni görevinde. Bir gün, Fox yani Angelina Jolie onu ve babasını tanıdığını, babasını öldüren adamın da hemen arkasında olduğunu söylüyor olaylar öyle öyle devam ediyor.
Bu filmi izlememdeki en büyük neden, tüm arkadaşlarımın filmi beğenmesi,övmesi oldu. Ama ben daha önce defalarca bu tür filmleri seyrettiğimden beğenmedim. Hatta ilk cd sinden sonrasına tahammül edemeyip, kapattım.
Bu arada, Wanted'ı eğer okulda öğretmenlerinizle fln. seyretmek istiyorsanız, baştan vazgeçin. Film başlar başlamaz bir sürü erotik sahneler var.

Etiketler: wanted,wanted filmi,wanted filmi izle,wanted filmi fragmanı,wanted filmi izlemek,wanted filmi angelina jolie,wanted,

Papatyam 2. Bolum - Papatyam 2. Bolum izle fragman

Ayna Tayvan 3 - izle - 10 Ocak

Ayna yeni bölümü Tayvan ile cumartesi 22.45'te Samanyolu'nda

Ayna Tayvan yolculuğunun son bölümü ile ekrana geliyor.



Gelişmiş ve modern görünümüyle dikkat çeken başkent Taipei’i geride bırakıp bir başka modern şehir Kaohsiung’a gidiyoruz.



Tayvan kültürünü daha yakından tanımak için Kaohsiung yakınlarındaki kültür parkındayız. Çok büyük bir alana kurulan park yerli kabilelerin yaşantılarının tanıtıldığı bir açık hava müzesini andırıyor.



Kısa ama etkileyici hoş geldiniz gösterisinden sonra yerliler Tayvan’ın resmen tanıdığı 14 kabileye ait dansları sırasıyla sunuyorlar.



Tayvan kültüründe önemli yer tutan bir başka unsur da opera. Çekirdekten yetişen genç opera sanatçılarının sunumlarını da Ayna’da seyredebilirsiniz.



Tayvan’ın meşhur sporu Yoyo’yu da bu bölümde tanıyabilirsiniz. Tayvanlılar, hem spor hem de hoş bir oyun olan Yoyo’yu daha çocuk yaştan itibaren öğrenmeye başlıyorlar. Biz de Yoyo’da üst üste şampiyon olmuş bir ilköğretim okulunda yetenekli miniklerin gösterisini ekrana getiriyoruz.



Bu ülkede okullarda hizmetli yok. Sınıfları ve bahçeyi öğretmenleri gözetiminde öğrenciler temizliyorlar. Bu ilginç uygulamayı da yerinde görüntülüyoruz.



Gece ışıklandırmalarıyla bir renk cümbüşünü andıran Kaohsiung caddelerindeyiz. Hayatın temposu hiç düşmüyor bu şehirde. Sevgi Nehri’nde tekne turu yapıyor, açık havada Tayvan’ın meşhur kukla gösterilerini seyrediyor, özel Tayvan çaylarından tadıyoruz.



Son olarak Tayvan’da Türk girişimcilerin açtığı Kıvam Ortaokulu’ndan görüntüler ekrana getiriyoruz

Etiketler: ayna,ayna tayvan,ayna tayvan 3,ayna tayvan 3 izle,ayna tayvan 3. bölüm izle,ayna tayvanda,

9 Ocak 2009 Cuma

Ahmet Cakarla Zor Karar - Basvuru Formu - izle


Ahmet Çakar, geçen sene " Ahmet Çakar'la Şansa Bak " ile, hakemliğinden çok, sunuculuğuyla ses getirdi. Bu kadar yankı uyandırmasının nedeni, tabii ki; yaygara çıkarması oldu. Sonra, kendi işi ile ilgili, " Altı Pas " ta sunuculuk yaptı.

Şimdi ise, "ahmet çakarla zor karar,<" adlı bir programa sunuculuk yapmak için hazırlık yapıyor.

Yarışmanın içeriği ne diye sorarsanız ; Yarışmacı ile, Ahmet Çakar pazarlık yapacak, izleyici miktarı görebilecek, ama yarışmacı bilmeyecek. İlginç bir konu anlamadım gitti =)

Etiketler: ahmet çakarla zor karar,ahmet çakarla zor karar programı,ahmet çakarla zor karar izle,ahmet çakarla zor karar başvuru,ahmet çakarla zor karar başvuru formu,ahmet çakarla zor karar atv,

Kucuk kadinlar 30. Bolum - izle - fragmani


Küçük Kadınlar, Küçük Kadınlar Izle, Küçük Kadınlar Dizi Izle, Küçük Kadınlar Dizisi,Küçük Kadınlar 30. Bölüm, Küçük Kadınlar 30. Bölüm Fragmanı izle, Küçük Kadınlar 30.Bölüm Fragmanı izle, Küçük Kadınlar 30 Bölüm Fragman izle

Arkadaşlar inş. fragmanı daha sonra yayınlıyacağız..
küçük kadınlar,küçük kadınlar dizisi,küçük kadınlar 30. bölüm,küçük kadınlar 30. bölüm,küçük kadınlar 30. bölüm izle,küçük kadınlar 30. bölüm fragmanı,küçük kadınlar 30. bölüm fragmanı izlemek

8 Ocak 2009 Perşembe

Vtunnel - V tunnel - Vtunnel - www.Vtunnel.com


Arkadaşlar, ülkemizde Youtube gibi bir nimetin kapanmasıyla birlikte, onlarca alternativ site çıktı. Fakat, bunların en güveniliri diyebilir miyiz bilmiyorum ama, şu an için diğer sitelere göre daha sorunsuz olan Vtunnel

Vtunnel'in tek sevmediğim yanı ise ; siteye girişteki reklamlar. Youtube.com yazıyorsun, youtube açılıyor, ardında popup şeklinde başka bir site de açılıyor.

İnş. yakında Youtube açılır da Vtunnele kalmayız :=)

Etiketler: Vtunnel,Vtunnel,V tunnel,Vtunnel.Com,Vtunnel'giriş,Vtunnel.com,Vtunnel,Vtunnele girme

NOT: ARKADAŞLAR BU YAZIYI BEĞENDİYSENİZ, BAŞKA Vtunnel HAKKINDA YAZILARIMIZDA VAR. Vtunnel GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

Şeyh Ahmed Bin Ali El Acmi Duası - Filistin Duası

Selamın Aleyküm arkadaşlar,

Geçen gün Taraflihaber.Com'da gezerken, bu video ya rastladım. İlk izlediğimde kendimi ağlamamak için zor tuttum, ama elde değil.. O kadar acıklı, içten dua ediyor ki ;Kabe imamı Şeyh Ahmed Bin Ali El Acmi yüreklerin burkulmaması elde değil...



Arkadaşlar lütfen bu videoyu tanıdıklarınıza gönderin. Duayı indirmek için, Tıklayın!

4 Ocak 2009 Pazar

Space Chimps Fragmani - Space Chimps Fragman izle



Uzay Maymunları - Space Chimps Konusu (Özeti) - Film Detayları
Beş milyar dolarlık uzay mekiği kara delikte kaybolunca, uzaya giden ilk maymunun torunu olan Ham III, uzaya derinliklerine gidip mekiği bulmak üzere bir teklif alır. Ama Ham fazlasıyla özgür ruhludur ve sirkte bir şov maymunu olarak çalışmaktan memnundur. Sonunda iki maymunla birlikte görevi kabul eden Ham, uzayın derinlerine yaptığı yolculukta kendisini inanılmaz bir maceranın içinde bulur ve galaksinin en acımasız diktatörüne karşı savaş vermek zorunda kalır.
etiketler: space chimps,space chimps fragman,space chimps fragmanı,space chimps fragman izle,space chimps fragmanı izle,space chimps fragman

Kadrinin Goturdugu Yere Git Fragman - izle


Şafak Sezer'in, Kutsal Damacana'sından sonraki ilk filmi olacak Kadrinin Götürdüğü Yere Git. Kutsal Damacana'yı izliyen bilir; harika ötesi bir filmdi =) Fakat pek de beklendiği kadar kişi izliyemedi. Ama bu, Kadrinin Götürdüğü Yere Git' te öyle olmayacağına şüphem yok.
Çünkü, hem Kutsal Damacana'daki seyircilerin Kadrinin Götürdüğü Yere Git'i de izliyeceklerine eminim, hem de Kutsal Damacana'yı met edenlerden dolayı, filmi merak edenler de çok olacaktır. Nitekim, filmin fragmanı, İzlesene.Com'da en çok merak edilenler listesinde, ikinci sırada. 300.000 kişi tarafından izlenmiş. Ben daha önce izlediğim fragmanda, sadece Şafak Sezer fragman boyunca osuruyordu =) Ama yeni fragmanında öyle değil. Açıkçası fragmanı bir Recep İvedik 2 gibi komik değil, ama inş. film öyledir.

Kadrinin Götürdüğü Yere Git Fragmanı İzle ;





Etiketler:Kadrinin Götürdüğü Yere Git,Kadrinin Götürdüğü Yere Git izle Kadrinin Götürdüğü Yere Git fragman Kadrinin Götürdüğü Yere Git fragmanı, Kadrinin Götürdüğü Yere Git fragmanı izle,Kadrinin Götürdüğü Yere Git fragmanları full izle

3 Ocak 2009 Cumartesi

Adanali 9. Bolum - Adanali 9. Bolum


Etiketler: Etiketler:adanalı:adanalı 9. bölüm :adanalı 9. bölüm izle :adanalı 9. bölüm fragmanı :adanalı 9. bölüm fragmanı izle :adanalı 9. bölüm izlemek:adanalı 9. bölüm full fragman izle



adanalı, adanalı 9. bölüm fragmanı, adanalı 9.bölüm fragmanı, adanalı 9 bölüm fragmanı, adanalı yeni fragmanı dizi, adanalı fragmanı canlı izle, adanalı bu hafta fragmanı, adanalı son bölüm fragmanı

Dogus 2009 On Binde Bir Albumunu Dinle - Antalya





Doğuş'un yeni albümünün adı daha önce " Ten " denilmişti ve şarkı isimleri bile söylenmişti. Fakat ne bir klip, ne de şarkılar ortadaydı =)
Sanırım yeni yılı beklemiş. Ve albümünü çıkarmış. Doğuş'un yeni albümünün adı ; On binde bir. Neden böyle bir isim kullanmış ben de bilmiyorum,siz biliyorsanız bilgilerinizi lütfen paylaşın =)
Neyse, şarkıları dinledim.Benim en beğendiğim şarkılar, çıkış parçası, "Şimdi" ile," Vur Vur Yüreğime" adlı harika eseri.
Aşağıda, Vur Vur Yüreğime şarkısının Her Şey Dahil'deki videosu var.


Etiketler: doğuş,doğuş 2009,doğuş 2009 yeni albüm,doğuş 2009 yeni albüm dinle,doğuş 2009 on binde bir ,doğuş 2009 on binde bir dinle,doğuş onbindebir yeni albüm

2 Ocak 2009 Cuma

Guldunya Dizi Muzikleri -Hakkında Bilgi - Bilgiler

anahtar kelimeler: güldünya,güldünya dizisi,güldünya dizi izle,güldünya dizi müzikleri,güldünya dizi müzikleri dinle,güldünya müziklerine bak,

Star'da yeni bir dizi çıkıyor ; Güldünya. Başrolünde Sanem Çelik gibi tanınmış bir isim var.
Dizi daha çıkmadı, fakat bir aydan fazladır, Star Tv' de fragmanı dolanıyor. Fragmandan dikkatimi çeken Güldünya dizi müzikleri oldu. Şarkıyı söyleyen ilk Sezen Aksu zannettim, ama değilmiş. Vay dünya dünya... diye gidiyor şarkı. Neyse Güldünya dizi müziklerini aşağıdaki fragmandan dinliyebilirsiniz.

1 Ocak 2009 Perşembe

Trt 6 izleme - Trt 6 Canli izle - Kurtce Tv izle Trt Ses

İlk " Zaman " gazetesinde gördüm TRT 6'nın çıkacağını. Önce şaşırdım, sonra sevindim. Nihayet biz Kürtler'in de bir TRT'si olacaktı çünkü =)

TRT 6 test yayınını, geçen hafta yaptı. Dün yılbaşında ise normal yayına başladı. Ben Tv'den izliyemedim, internete koşdum. Nihayet nasıl izleneceğini buldum.

İlk izlediğim, Rojin'in programı oldu. Güzel bir kanal,güzel şarkılar, bilgilendirici belgeseller var. Fakat çok reklam gördüm. İlk günden olacak heralde. Siz de izlemek istiyorsanız, aşağıda bir media player var. Ona bir kere tıklayın ve bir kaç saniye bekleyin.













GÜNCELLEME: TRT 6'NIN BİR KANDIRMACADAN İBARET OLDUĞUNU ANLADIM.. ORDA KÜRTÇE KONUŞUYORUM DİYE YAPMACIKLIK YAPAN KÜRTÇEYİ BİLMEYENLERİN HEPSİNİN A.Q

Dirgen'li arkadaş tam ekran izleme mümkün mü demiş. Evet arkadaşım,ekrana iki kere tıklarsın tam ekran izliyebilirsin.
Etiketler: TRT 6, TRT 6 izle,TRT 6 izleme, TRT 6 canlı izle