31 Ekim 2008 Cuma

fenerbahçe eskişehirspor maçını izle

MERHABA ARKADAŞLAR
YARIN YANİ 1 KASIM 2008 TARİHİNDE, FENERBAHÇE İLE ESKİŞEHİRSPOR MAÇ YAPACAK.
Fenerbahçe Eskişehirspor maçı
 nın hakemi, kuddusü müftüoğlu biz iki takıma da başlarılar dileriz Fenerbahçe Eskişehirspor maçını izle  mek istiyorsanız Tıklayın

Türkcell Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe, geçen hafta Galatasaray ile karşılaşan Eskişehir ile karşılaşacak. Eskişehir yine esecek mi ? Fenerbahçe Eskişehir deplasmanında 3 puanı alabilecek mi? Tüm bu soruların cevabını yarın 19:00′da Eskişehir Atatürk stadyumunda oynanacak maç ile öğreneceğiz.

Maç özeti ve gollerini maçtan sonra bu sayfadan bulabilirsiniz

30 Ekim 2008 Perşembe

beyaz show 31 ekim,beyaz show 31 ekim muro,beyaz show 31 ekim emre aydın

merhabalar arkadaşlar

Kanal D’nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu gece; Emre Aydın, Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu ve Eray Türk konuk oluyor.
evet arkadaşla beyaz show bu akşam 12.00 da kanal d de olacak. Beyaz Show 31 ekim de de harika olacaga benziyor cunku Beyaz Show 31 ekim konukları harika muro ve emre aydın.. helal olsn beyaz a yakında sagopa yı cıkarsa sasmayın :)

29 Ekim 2008 Çarşamba

beşiktaş antalyaspor maçını izle

Merhaba arkadaşlar,

Perşembe günü saat 19.00'da Beşiktaş Antalyaspor maçı oynanacak. Beşiktaş Tabii ki favori. Yeneceğini de umuyoruz. Eğer Beşiktaş Antalyaspor maçını izle mek istiyorsanız Beşiktaş Antalyaspor maçını izle Tıklayın..:!!..!

Beşiktaş Antalyaspor maçını izle

19 Ekim 2008 Pazar

galatasaray trabzonspor maçı, galatasaray trabzonspor maçının özeti, galatasaray trabzonspor maçını izle

Merhabalar,

Bugün saat 19.00' da galatasaray trabzonspor maçını izle, galatasaray trabzonspor maçı olacak. Maçın hakemi Bünyamin GEZER olacak. galatasaray trabzonspor maçını izle, galatasaray trabzonspor maçı güzel geçecek inş. trabzonspor bu sene iyi oynuyor ama galatasaray da Alisamiyende ki maçı kaybetmek istemiyor. her neyse galatasaray trabzonspor maçını izle, galatasaray trabzonspor maçı bugün saat 19.00 da lig tv ve bu sitede olacak.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!!!!

18 Ekim 2008 Cumartesi

kalpsiz adam dizisi,kalpsiz adam 3. bölümü

mrb

kalpsiz adam dizisi 12 eylül de başlıyacaktı fakat ekim ayı içerisinde başladı. 1. bölüm 2. bölüm derken kalpsiz adam 3. bölüm haftaya bbaşlıyacak kalpsiz adam 3. bölüm izlemek istiyorsanız ya da kalpsiz adam 3. bölüm özeti ne bakmak istiyorsanız tıklayın

12 Ekim 2008 Pazar

Nokia 6300 Güvenlik Kodu, Nokia 6300 Güvenlik Kodu Kırma, Nokia 6300 Güvenlik Kodu bulma, Nokia 6300 Güvenlik Kodu şifresi parolası


target="_self">nokia 6300 güvenlik kodunu kırma




Arkadaşlar Nokia 6300 telefonumun güvenlik kodunu değiştirmiş ve her nasılsa unutmuştum. Ara ara ara ve sonunda koda zahmetsiz ve sorunsuz nasıl ulaşacağımı buldum. Diğer modellere uygulanabilir mi açıkçası bilmiyorum ayrıca daha önce bu model için çözümü gündeme getiren arkadaş varsa ondan da özür dilerim. Bu durumda adminler lütfen bu threadi silsinler.

1. Telefonu kapatın ve hafıza kartını çıkarın (ne olur ne olmaz)
2. Telefonu açın Bilgisayardan Nokia PC Suit'i çalıştırın Mini USB Kablosunu Bilgisayara ve Telefona Takın Telefondan Nokia Modunu seçin ve Nokia PC Suite proğramı ile rehberi mesajları vs. bilgisayara yedekleyin (ne olur ne olmaz). Nokia PC Suite tamamen kapatın.
3. USB Kablosunu telefondan çıkarın.
4. "http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103812.zip" linkinden NSS proğramını indirin.
5. Zip'li dosyadan proğramı çıkarın ve kurun kurulum esnasında Next Next ve Virtual USb Drive'ı seçin.
6. Masaüstündeki NSS kısayolundan proğramı çalıştırın.
7. USB Kablosunu telefona takın ve yine Nokia modunu seçin.
8. Proğramın ilk ekranında sağda üstte büyütme merceği var fareyle üzerine gelince "Scan for new device" der onu tıklayın ve cihazı bulsun.
9. "http://www.b-phreaks.co.uk/images/help/change_to_local.gif" resimde gördüğünüz menüden "Phone Info" denen düğmeye tıklayarakda telefon aratılabilir. Ne çıkacağı önemli değil.
10. Aynı menüden sağ altta "Power Mode" bölümünden "local" seçeğini işaretleyin ve hemen yanındaki "Change" dümesine tıklayın.
11. "Change" düğmesine tıkladığınızda telefon resetlenecek ve açıldığında ekranında "Local Mode" yazacak dikkatli bakın aydınlatma yanmadığı için yakından bakmalısınız.
12. USB Kablosunu çıkarın ve tekrar takın bir dakika içinde bilgisayar bi garip uyarı verecek kale almayın kapayın o uyarı menüsünü fakat uyarıya kadar sakin sakin bekleyin.
13. Yine bu "http://www.b-phreaks.co.uk/images/help/change_to_local.gif" linkteki resimde "Actions" başlığının altında "Scan" düğmesi var onu tıklayın ve tekrar arama yapsın.
14. Aynı resimde yada menüde sağ altta "Fbus Info" sekmesinin yanında "Permanent Memory" yazan sekmeye tıklayın ve "Read" düğmesine basın ve okuma bitene kadar bekleyin.
15. Şimdi "C:\Program Files\NSS\Backup\pm" klasörüne gidin ve orada sizin telefonunuzun IMEI numarasıyla başlayan -benimki şöyleydi= 3598100113xxxxx.pm- dosyasını Word'de açın.
16. Dosyada köşeli parantezler içinde 1 den 500 e kadar başlıklar var kaydırma çubuğu ile [308] nolu başlığa gidin ve orada 5= gibi bir rakam arayın bende sayfa 55'de çıktı yani şöyleydi
3=03
4=07
5=32323232323230000000
6=02
7=00
8=00
17. İşte buldunuz...
18. 32323232323230000000 rakam serisinde birinciden başlayarak ve birer atlayarak üzerine çarpı koyun.
19. x2x2x2x2x2x2x2x0x0x0x0 gibi
20. Sizin kodunuz 222222 ))
22. USB Kablosunu çıkarın NSS Proğramını kaldırın vs vs.
Kolay gelsin...

Not: Mini USB Kablo her yerde üç beş milyona var bunu dert etmeyin...

9 Ekim 2008 Perşembe

kozmoz,kozmoz nedir?


Merhaba,

Kurtlar Vadisi Pusu'da Başkan Muro, her bölümde " Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine " cümlesini kullanıyor. Bu adete artık dillerimize aşina oldu. Bu güzel sözün yanında," Kozmoz " kelimesini de kullanıyor.  Peki nedir bu Kozmoz ?

Kozmoz; bir nevi "Evren" demek. Benim burda sevmediğim şey, sanki Muro ateistmiş gibi bir şey çıkarıyorlar. Bu Muro'dan ziyade, terörü oynadığı için tüm Kürtler'i ateistmiş gibi gösteriyorlar. Bilmiyorum böyle mi ?

Kozmoz nedir den alıntıdır..

Beyaz Show 10 ekim, beyaz show 10 ekim konukları, beyaz show 10 ekim izle özeti



Merhaba, Beyaz Show yeni sezona 3 Ekim'de her zamanki gibi çok güzel bir programla başladı. Bu hafta yani 10 Ekim'de de inşallah iyi bir program olacak. Beyaz, geçen hafta; programın saat 22.00'dan, 12.00' a alınacağını söylemişti. Bu hafta saat 12.00 uygulaması başlıyacak. Bir de Sabah gazetesine verdiği demeçte "Dizilerle yarışmak zor oluyor, reyting uğruna bir şeyler yapmak istemiyorum" diye samimi laflar etmişti. Ha, Ne Oldum değil, ne olacam diye bir bölüm hazırlamıştı ya bu ondan olsa gerek. Neyse... Beyaz Show'un 10 Ekim Cuma Konukları: Ferhat Göçer, Hadise, Osmantan Erkır ve Mahşer'i Cümbüş oluyor. Ferhat Göçer ve Hadise daha önce defalarca katılmıştı, artık yeni yüzler görmek istiyoruz. Bence yeni yüzleri görürsek, Beyaz Show daha kaliteli ve eğlenceli olur. Osmantan Erkır ve Mahşer'i Cümbüş'e bir diyeceğim yok. Beyaz Show 10 Ekim' de görüşmek üzere :)

6 Ekim 2008 Pazartesi

Yokbea.Com

mrblar

Yokbea.Com

Evt artık kendi yazılarımı yazma zamanım geldi diye düşündüm ve kendime bir blog açtım. adı Yokbea.Com... Yokbea.Com 'da gündemdeki konuları bulabilirsiniz. ayrıca Yokbea.Com ' da kitap tanıımları,film tanıtımları, beyaz show ibo shw gibi şeylri de buklabilrisnz...
Yokbea.Com a bekliyormm

4 Ekim 2008 Cumartesi

cinnet filmi

cinnet, cinnet filmi, cinnet filmi fragmanı, cinnet filmini izle
Cinnet Filminin Konusu



Mike (Josh Randall) ve Sheryl (Brianna Brown) Batı Virgina’nın sarp ve kayalık dağlarında çadırlarını kurarlarken, başlarına gelebilecek en kötü şeyin böcekler olduğunu düşünürler. Karşılacakları olayların bir kabus olduğundan haberleri yoktur…



Sheryl ortadan kaybolur… Mike ormanda tek başına Sheryl’ı ararken yardım edebileceğini söyleyen ürkütücü bir kadınla karşılaşır…



Mike aslında en son ihtiyacı olan şeyin bu kadının yardımı olduğundan habersizdir… Korkunç bir dizi olaydan sonra Mike Sheryl’ı bir kulubenin duvarları mumlar ve haçlarla kaplı bodrum katında bir masaya bağlı olarak bulur…
cinnet filmi